Betalen

- Contant & Pin bij afhalen
iDeal
- Creditcard
- PayPal
- Bankoverschrijving
- Klarna Factuur - Achteraf betalen
- Kopen op rekening
Webshop Giftcard
- Wie of wat is Buckaroo?
- Wie of wat is Ogone?


Contant & Pin bij afhalen


Indien u er voor kiest de bestelde goederen bij ons af te halen, kunt u de goederen contant of met Pin betalen.
 
Adres
DQ Webshops - DeBeugelknaller.nl
Zonnebaan 25
3542 EB Utrecht

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:30 uur
Zaterdag 10:00 uur – 17:00 uur

 

iDeal 


Heeft  u toegang tot internetbankieren bij een Nederlandse bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de gemakkelijkste en meest veilige manier van betalen op internet.

- Betalen via de bekende betalingsomgeving van uw bank.
- Op werkdagen voor 17:00 uur besteld? De volgende dag in huis!


Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in onze webshop in een paar stappen:

 • U besteld een product in onze webshop
 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank
 • U keert terug naar onze webshop. De bestelling en betaling is geslaagd!

Let op: Houd uw bankpas, PIN-code en eventuele identificatiemethode bij de hand.


Creditcard 


U kunt met Mastercard en VISA online te betalen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw creditcardgegevens. Alle transacties verlopen via een SSL beveiligde server. Dit betekent dat alle gegevens versleuteld worden voor uw en onze veiligeheid. 

 • Na verificatie kan uw bestelling direct verstuurd worden: voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
 • Creditcard gegevens worden versleuteld en beveiligd verstuurd en zeker niet opgeslagen.


Transactiekosten
Bij DeBeugelknaller.nl betaald u geen extra kosten voor het gebruik van uw creditcard. 


PayPal


Wat is PayPal?

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels zoals DeBeugelknaller.nl kunt betalen.

Uitleg: http://www.paypal.nl/nl

 
Bankoverschrijving 


Betalen via bankoverschrijving betekent dat u het aankoopbedrag zelf overmaakt na het plaatsen van de bestelling. 

 • Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een email van de firma Buckaroo, in deze email vindt u alle informatie die u nodig heeft om het bedrag over te kunnen maken
 • Houd u er rekening mee dat het verwerken gemiddeld 2 werkdagen in beslag neemt. U heeft uw bestelling dus niet de volgende dag in huis!
 • Wilt u uw bestelling de volgende werkdag ontvangen? Kiest u dan voor betaling met iDeal of Creditcard.


Klarna Factuur

 

- Koop nu en betaal pas over 14 dagen -


Hoe werkt betalen via Klarna Factuur?

Als u kiest voor Klarna Factuur ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur vindt u bij uw bestelling. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur.

 

De betaaltermijn is onafhankelijk van de retourtermijn van 30 dagen. Na het voldoen van de factuur blijft u het recht houden om binnen 30 dagen te retourneren. Na het verwerken van uw retourzending zal het aankoopbedrag worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling betaald heeft. Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met Klarna automatisch ontbonden.

 

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn.

 

 

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn. Bestellen met Klarna Factuur in een aantal stappen:

 • Bestel en betaal via Klarna Factuur.
 • Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in.
 • Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt bij de bestelling uw factuur.
 • Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
 • Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
 • Er worden € 3,- administratiekosten in rekening gebracht.
 • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

 

Heeft u nog vragen over Klarna Factuur of komt u niet door de kredietcheck? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna.

 • e-mail: klantenservice@klarna.nl
 • Tel. 020 8082852

 


Kopen op rekening


Kopen op rekening is voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties een mogelijkheid als voldaan wordt aan de criteria. De beoordeling hiervan ligt bij Muurbeugelsdirect.nl en haar financiële partners. De betalingstermijn is 14 dagen netto.

Voorwaarden voor het kopen op rekening

 • Muurbeugelsdirect.nl verleent enkel krediet aan bedrijven en instellingen.
 • Onze kredietverzekeraar moet uw bedrijf als voldoende kredietwaardig beoordelen.
 • Uw bedrijf dient langer dan 6 maanden bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te staan
 • Betalingsconditie bedraagt 14 dagen netto.
 • Om de aanvraag in behandeling te kunnen nemen dient u een uittreksel van de KvK aan te leveren (niet ouder dan 6 maanden), een volledig ingevuld Kopen op Rekening aanvraagformulier en een schriftelijke aankoop order.
 • Alle leveringen en betalingen vinden uitsluitend en alleen plaats volgens de "Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden" van Muurbeugelsdirect.nl , zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht. Tenzij anders, schriftelijk overeengekomen.

 

Download "Op Rekening" Aanvraag Formulier (PDF) > >

 • Stuur uw fax naar +31 (0)30 2203408
 • Stuur uw e-mail naar info@debeugelknaller.nl

 

Webshop Giftcard

 

De Webshop Giftcard lever je eenvoudig in bij De Beugelknaller.nl. Kies uit ons assortiment beugels een passende beugel voor uw TV. Vervolgens plaats je een bestelling in de winkelwagen. Nadat je alle adres gegevens hebt ingevuld, kan je de betaalmethode kiezen. Hier kies je voor de betaalmethode “Webshop Giftcard”. Je kunt dan de unieke code van jouw kadokaart invullen en de betaling wordt voltooid. Het bedrag wordt automatisch van de Webshop Giftcard afgeschreven.

Wil je iets kopen met een hogere waarde dan het tegoed op jouw Webshop Giftcard? Geen probleem! Je kiest als eerste betaalmethode de Webshop Giftcard en betaalt het restantbedrag met één van de andere, betaalmethodes.
Nog vragen? Bel gerust met onze klantenservice 030-2203408.Wie of wat is Buckaroo?
 

 • Buckaroo Online Payment Services is een internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiele instellingen zoals banken en creditcard-acquirers.
 • Buckaroo voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door Buckaroo geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.
 • SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internetservers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.
 • Buckaroo wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.
 • Buckaroo verstrekt geen bank- en/of creditgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.
 • In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Buckaroo te allen tijde dit melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.
 • Wanneer er sprake is van een onterechte incasso of een geschil met betrekking tot een online betaling kan de consument dit melden op de website van Buckaroo (www.buckaroo.nl) onder het tabblad "Consument". Buckaroo zal deze melding vervolgens direct doormelden aan de betreffende webshop. De webshop zal vervolgens dit afhandelen.

 

Buckaroo Online Payment Services bv
Postbus 40222
3504 AA Utrecht
The Netherlands

Tel: +31 30 711 50 00
Email: info@buckaroo.nl


Wie of wat is Ogone? 


DeBeugelknaller.nl gebruikt de oplossing e-Commerce van Ogone, algemeen gekend door de voornaamste spelers van de financiële wereld.

Deze oplossing werd ontwikkeld om u de mogelijkheid te bieden uw betalingen uit te voeren via een ergonomische en gebruiksvriendelijke omgeving, met een optimaal niveau van veiligheid en met respect voor de persoonlijke levenssfeer.

Ogone e-Commerce is de betaaloplossing die gebruikt wordt door duizenden commerciële websites on line. U herkent die websites aan het logo hierna en de vermelding « Payment Processed by Ogone », die allebei op de betaalpagina staan.

Ogone is een technische dienstverlener, en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met de handelaar en/of uw bank geregeld worden. Indien er problemen zijn in verband met bijvoorbeeld de levering van de goederen, raden wij u aan contact op te nemen met de Beugelknaller.nl.

U kunt evenwel contact met ons opnemen in verband met de betaaldienst via het e-mailadres support@ogone.com. Uw suggesties zijn altijd welkom. Wij gebruiken ze om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren. www.ogone.com