Filter:

TV Plafondbeugels

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

 

TV plafondbeugels: Plasma, LED en LCD plafondbeugels

Of u nu een recht of een schuin plafond heeft, de TV plafondbeugels van DeBeugelknaller.nl passen aan ieder plafond. Door een van onze oplossingen wordt uw lcd, led of plasma tv op een stijlvolle manier bevestigt. Wij verkopen lcd, led en plasma TV plafondbeugels van onder andere DQ Wall-Support en Premier Mounts.

De TV Plafondbeugels zijn gemakkelijk aan het plafond te bevestigen. Voor de bevestiging van de TV Plafondbeugels wordt alles in de doos bijgeleverd. Met de speciale bouten zorgt u ervoor dat uw TV stevig en muurvast opgehangen wordt. Heeft u een stalen balk of buis dan kunnen ze ook daaraan gemonteerd worden door middel van een apart bevestigingsstuk. In ons assortiment vindt u ook draaibare en kantelbare oplossingen zoals de DQ Ceiling Rotate, de DQ Ceiling Tilt, of de Premier Mounts Rotation door de draaimogelijkheden van deze beugels kunt u altijd de ideale kijkhoek gemakkelijk instellen.

Alle TV plafondbeugels worden uit voorraad geleverd en zijn leverbaar in de kleuren zilver, zwart of wit. Bestellen gaat online eenvoudig. Wij zorgen voor een snelle levering. bent u Overtuigd? Maak dan snel een keuze uit een van onze TV Plafondbeugels

Een moment geduld a.u.b...

Is aan uw winkelwagen toegevoegd